Ehdot ja ohjeet

• Jos haluat useampia palveluja samalla käynnillä, varaa jokaiselle haluamallesi palvelulle oma aika. 

• Täytä huolellisesti kaikki yhteystiedot. Puutteellisesti täytetyt varaukset poistuvat järjestelmästä automaattisesti. 

- Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse tai nettiajanvarauksella. Puhelin (soittamalla) on varmin tapa jos asiallasi on kiire. Huom! Pystyäksemme hallitsemaan reaaliaikaisesti netissä toimivaa ajanvarausta, emme voi ottaa vastaan varauksia whats upissa, messengerissä, instagramissa tm nettisovelluksessa.

 -Kaikki vapaat ajat eivät välttämättä ole nettiajanvarauksessa näkyvillä, jotta voisimme hallita paremmin aikatauluja kiireisten päivien osalta. Jos et löydä sopivaa aikaa niin ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse.

• Saavuthan Studiolle täsmällisesti sinulle varattuun aikaan. 

-Huomioithan että palvelemme myös ajanvarausten ja ostosten tekijöitä ellet ole varannut yksityistilaisuutta. 

• Peruuttamattomista käynneistä laskutetaan 100% hinta. Jos haluat peruuttaa käyntisi, tee se hyvissä ajoin, viimeistään 24 h ennen käyntiä. Jos olet varannut ajan netissä, käytä peruuttamiseen varauksen yhteydessä sähköpostitse saamaasi koodia. Varmista että saat peruutusviestin sähköpostiisi.

-Hää- ja juhlameikki ajanvaraukset ovat sitovia. Huomioithan muutkin aikaa haluavat, ethän siis varaa aikaa varmuuden vuoksi. Ilman painavaa syytä perutuista ajoista veloitamme 100% palvelun hinnasta.

• Saavuthan Studiolle työrauhan ja muiden asiakkaiden asioimisrauhan takaamiseksi ilman seuruetta, ellei toisin ole sovittu. 

• Meikkaukseen suositellaan tulemaan puhdistetuin kasvoin ilman meikkiä. Meikin poistaminen juuri ennen uutta meikkiä voi aiheuttaa mekaanista ärsytystä iholle ja silmille. 

•  Älä käytä kotona naamioita, tuhkimotippoja tms ennen meikkiin saapumista. Kaikki on kemiaa ja pohjustus on erittäin tärkeä osa meikkiä. Jotta voisimme luvata meikin täyden toimivuuden ja pysyvyyden, on tärkeää että teemme myös meikin pohjustuksen alusta loppuun yhteen toimiviksi toteamillamme tuotteilla..

• Ruokailu Studiolla on ehdottomasti kielletty. 

Jos sinulla on ripsien pidennykset ja /tai kestopigmentoinnit, kerrothan näistä etukäteen. Emme meikkaa silmiä joissa on epäsiistit tai silmän muodolle epäedulliset ripsienpidennykset. 

Jos sinulla on silmätulehdus emme voi valitettavasti meikata emmekä käsitellä ripsiäsi.