tiinalamberg.jpg

Tiina Lamberg on meikkitaiteilija, joka on toiminut alalla vuodesta 2000. Tiina on tehnyt lukemattomia meikkauksia erilaisiin näytöksiin, kuvauksiin, mainos-ja musiikkivideoihin sekä lehtikuviin.

Intohimo ja täydellinen omistautuminen ovat siivittäneet Tiina Lambergin matkaa meikkialalla kohti vahvaa ammattitaitoa ja osaamista, sekä alan tuntemusta eri osa-alueilla. Tiinan kädenjälki on erottuva ja tunnistettavissa, ja studiolle saapuukin asiakkaita koko maasta.

Lambergin oppi-isiin ja vaikuttajiin lukeutuu meikkimaailman kirkkaimpia tähtiä, kuten Pati Dubroff, Stephen Dimmick, Roshar, Alex Box, Val Garland ja Sam Fine.  

Tiina Lamberg kehittää ja kouluttaa itseään jatkuvasti meikkimaailman eturivin artistien johdolla. Valinta huippuarvostettuun kansainväliseen Make Up Mastered-kouluun on seuraava merkittävä askel oman työn kehittämisessä ja eteenpäin viemisessä. 

”Sanotaan, että kauneus on katsojan silmässä. Minusta kauneus on jokaisessa itsessään.

Minulle tärkeintä on katsoa ja kuunnella ihmistä joka tuoliini istuu. On tärkeää osata nostaa jokaisesta persoonasta esiin hänen oma kauneutensa ja tuoda se muiden nähtäväksi, sekä myös tukea sitä, mitä hän haluaa ulkoisella olemuksellaan muille viestittää. Meikki pitää ymmärtää ilmaisukeinona, ja keinona nostaa esiin omaa persoonaa. Kun valitset minut, valitset minun tapani nähdä Sinut. Työni tarkoitus on tuoda Sinun kauneutesi muidenkin nähtäväksi.”

Tiina Lamberg